lördag 15 augusti 2009

Het kycklingpaj

Denna paj är såååå god! En alternativ till fredagstaco´s! :)

Pajdeg (3,5p/port)

1 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 dl grahamsmjöl
125 g Kesella 1%
25 g flytande margarin
2-3 msk vatten
1 krm salt
Blanda samman till en smidig deg. Låt vila i kyl ca 30 minuter och förgrädda sen i 7-10 minuter i 225 grader.

Fyllning (3p/port):
2 msk jalapeños
1/2 grillad kyckling el kycklingfilé
1 gul lök hackad
150 g färska champinjoner
125 g Philadelphiaost , Light
1/2 burk chunky salsa (jag tog medium)
40 g riven ost, 12%

Rensa kycklingen (eller strimla filéen) och bryn sedan kyckling,lök och champinjoner. Tillsätt salsa och Philadelphiaosten. Rör om ordentligt. Bred ut jalapeños i pajskalet och lägg över röran. Strö över osten och grädda i 10-15 minuter.

Detta ger 4 portioner!

Inga kommentarer: